Blog

Blog

CAMİİ HALISI 12 October 2018

Cami Halısı sektörü öncü firmalarından Elifnur Cami Halıları; yün ve akrilik cami halılarıcami halı Modelleri ve uygun fiyat politikasıyla, Yün Cami Halıları, Saflı, Seccadeli, Göbekli ve Desenli Cami Halıları, Yurt Halısı, Mescit Halısı gibi geniş ürün yelpazesi ile güvenli ve kaliteli hizmet sunulmaktadır.

Cami bireyin inanç dünyasından toplumsal ilişkilere, kulluk ve sorumluluk bilincinin oluşmasından hukukun inşasına, eğitimden sanata, aileden çevreyle ilişkilere, hayatın bütün alanlarına yönelik değerlerin ruh köklerinin birleştiği mekândır. Camiler sade bir görüntü ile karşımıza çıksa da bu ihtişamı inşasında, çinisine ve cami halısına kadar bir araya getiren unsurlar vardır. Camilerde en önemli donatılardan biridir cami halıları bu yüzden özenle seçilmeli ve bir bütün olarak ele alınmalıdır. Her caminin kendine özgü halısı modeli vardır. Bazen saflı cami halısı, bazen seccadeli cami halısı bazen göbekli cami halısı bazen de yün cami halısı modelleri karşılar.

10 bölge müdürlüğü, 500 bayi ağı ile Manisa Demirci’de cami halısı geçmişini geliştirerek Türkiye’ye yayılan Elifnur Cami Halıları müşterilerine uygun fiyat politikası ile kaliteli ve istenilen özellikte halı sunmaktadır. 10 yılı aşan cami halısı tecrübemizle yurt içinde ve yurt dışında en son teknolojiyi kullanarak hazırladığımız cami halıları ile müşterilerimizin taleplerini en kısa süre içerisinde karşılamayı temel ilke olarak benimseyip kalitemizden ve görsel çeşitliliğimizden ödün vermeden cami halısı üretimlerimize her geçen gün büyüyerek devam ediyoruz.

Sayfamızda yer alan referanslar bölümünden bugüne kadar tamamlanan tüm cami projelerimize ulaşabilir. Farklı yün ve akrilik ipler ile dokunan cami, yurt ve mescit halıları, cami halısı desenleri, renkleri ve cami halısı metrekare fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tüm Haberler
Ürünlerimiz ISO kalite ve yanmazlık belgesine sahiptir.