Blog

Blog

Cami Halısı Nereden Alınır 07 February 2016

          Cami bireyin inanç dünyasından toplumsal ilişkilere, kulluk ve sorumluluk bilincinin oluşmasından hukukun inşasına, eğitimden sanata, aileden çevreyle ilişkilere, hayatın bütün alanlarına yönelik değerlerin ruh köklerinin birleştiği mekândır.

         Cami halısı denildiğinde Demirci cami halıları akla gelir. Bunların yanında ülkemizde farklı il ve ilçelerde de halı firmaları mevcuttur. Ama özellikle Demirci ve Gaziantep halı sektöründe 150 yıllık bilgi ve birikimleri ile adlarını dünyaya duyurmuşlardır. Mesela Demirci, Manisa’nın küçük bir ilçesi olmasına rağmen dünyanın her ülkesinde ki camilerin, yurtların, otellerin, kutsal topraklarda ibadet mekanlarının ve tarihi tüm camilerin halıları Demirci halı firmaları tarafından döşenmiştir.

          İnşasından çinisine, minaresinden halısına kadar cemaatin bir bütün olarak çalıştığı, gece gündüz emek sarf ettiği ibadet mekanlarının da halısı seçilirken kaliteli ve tecrübeli firma seçilmelidir. Her halı %100 yün cami halısı değildir. Her halı %100 akrilik cami halısı değildir. Halının özelikleri ve kaliteleri doğru karar verip bu konuda uzman kişilerden yardım alınmalıdır.

          Elifnur Halı köklü tarihi, akrilik cami halıları, 10 bölge müdürlüğü, ve 500 bayi ağı ile tüm Türkiye’ye yayılmıştır. Elifnur Cami Halıları, müşterilerine uygun fiyat politikası ve kalite ile istenilen her özellikte halıyı sunmaktadır. 10 yılı aşan cami halısı tecrübemizle, yurt içinde ve yurt dışında, müşterilerimize kaliteli akrilik cami halısı ve yün cami halısı sunmaktadır. Sayfamızda yer alan referanslar bölümünden bugüne kadar tamamlanan tüm cami projelerimize ulaşabilirsiniz.

Elifnur Halı / Elifnur Cami Halıları / akrilik cami halısı / cami halıları / cami halısı / cami halısı desenleri cami halısı göbek desenleri /göbekli cami halısı / yün cami halısı

Tüm Haberler
Ürünlerimiz ISO kalite ve yanmazlık belgesine sahiptir.