Blog

Blog

Cami Halısı seçerken Renk ve Desenin önemi 30 June 2018

            Cami halısı renk ve deseninin doru seçimi caminin daha ferah, aydınlık görünmesini sağlar. Cami halısı deseni ve rengi seçiminde öncelikle caminin mimarisine, içine döşenen çini ve bayasına dikkat edilmeli. halının sadece caminin zeminini kaplaması olarak görülmemeli. Cami halıları belirli alanları birbirinden ayırdığı gibi saflarıda belirler ve camide belli bir düzenin oluşmasında yardımcı olur.

            Cami halısının rengi kadar deseni de çok önemlidir. Yanlış yapılan desen seçiminde açık renklerde tercih edilen halı koyu düşebilir. Desenleri saflı cami halısı, göbekli cami halısı ve seccadeli cami halısı desenleri en çok tercih edilen türlerdir. Seçilen desen döşeme sırasında camiye doğru serilmelidir. Halılar renk ve dokusunun yanında cemaate de yön gösterir.

Elifnur Halı olarak halı seçerken katalogdaki bir desene bağlı kalmadan, istenilen desen ve renkler son sistem tezgahlarımızda dokunur.

Elifnur Halı / Elifnur Cami halıları / akrilik cami halısı / cami halıları / yün cami halısı / cami halısı / cami halısı desenleri / cami halısı göbek desenleri /göbekli cami halısı 

Tüm Haberler
Ürünlerimiz ISO kalite ve yanmazlık belgesine sahiptir.