Blog

Blog

En Güzel Göbekli Cami Halısı Modelleri Nelerdir? 03 November 2016

Camide halının merkezine dokunan motiflerden dolayı Göbekli cami halısı modelleri adı almıştır. En güzel göbekli cami halısı seçerken sabit olarak bu desen yada halı demek yanlış olur. Camiye seçilecek göbekli cami halısının rengine ve desenine karar verirken cami iç tasarımında kullanılan çiniler, süslemeler, avize ve ahşaplar ile duvarda bulunan renk ve desenler kıyaslanarak göbekli cami halısı deseni seçilmelidir.

Elifnur Cami Halıları olarak huzur, hijyen ve düzeni önemli olan ibadet alanlarına istenilen kalite, renk ve model de göbek desenli cami halısı modeli döşeme işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Sayfamızda bulunan Göbekli Cami Halısı sekmesinden desenlerimizi inceleye bilirsiniz. Bazen desen görselleri yanılta bilir bunu için de referanslarımızın görselleriniz foto galeri sayfasından inceleye bilir ve seçtiğiniz desen ve rengin dokunup döşenmiş örneklerini inceleyebilirsiniz.

Elifnur Halı / Elifnur Cami halıları / akrilik cami halısı / cami halıları / cami halısı / cami halısı desenleri cami halısı göbek desenleri /göbekli cami halısı / yün cami halısı

Tüm Haberler
Ürünlerimiz ISO kalite ve yanmazlık belgesine sahiptir.