Blog

Blog

CAMİ HALISI NASIL SEÇİLİR 05 March 2016

               

Cami halısı, yurt halısı ve mescit halısı seçimi evlerimizde olduğu gibi camilerimizde de seçerken büyük önem taşıyor. Seçilen cami halısının mekan ve yer ile tam uyum içinde olması gerekiyor.

Tabanı kaplayan halılar caminin temiz ve düzenli olması; cemaatin sıcak bir ortamda ibadet edebilmelerini sağlar.

İbadet için gelen cemaat halı üzerinde uzun süre oturabildiği için halının kalitesi önem arz eder. Cami halısı seçerken halının modeli, rengi, sahip olduğu desenler, rahat temizlenebilmesi, rahat ve kullanışlı olması önemlidir.

Cami halısı, yurt halısı ve mescit halıları kaliteli ve hijyenik olmasının yanında model çeşidininde caminin mimarisine uyması gerekiyor. Bu anlamda 2008 yılında Manisa’nın Demirci ilçesinde Elifnur Halı olarak ticari faaliyetlerine başlayan Elifnur Cami Halıları, bölgenin 100 yılı aşkın halı geleneğini ileri taşıyıp cami halısı sektöründe öncü firma haline geldi. Alanında en kaliteli hizmeti veren firmamız sizlerin istedikleri tasarımları, istediğiniz renklerde ve kalitelerde ürünlerini yapıyoruz.

akrilik cami halısı / cami halıları / cami halısı / cami halısı desenleri / cami halısı göbek desenleri /göbekli cami halısı / yün cami halısı

Tüm Haberler
Ürünlerimiz ISO kalite ve yanmazlık belgesine sahiptir.